The Transformational Project

Data:
9-10 noiembrie 2019
Program:
09:00 – 18:00
Locul:
Hotel Minerva, București

Transformă-ți ideile în rezultate și visurile în realitate!

Facilitatori:

Alina Bota

Fondator MAMPRENOARE

Gabriela Tichelea

Transfomational Presence Coach

Acest workshop îți oferă un proces minuțios, prin care poți manifesta orice proiect personal, de antreprenoriat sau organizațional important pentru tine.

Inspirat din The Lakota Medicine Wheel, procesul combină înțelepciunea spirituală a triburilor amerindiene cu ultimele descoperiri științifice din domeniul psihologiei pentru a oferi o metodă practică ce ghidează participanții prin toate etapele construirii unui proiect, de la intenție la manifestare.

“The Lakota Medicine Wheel” sau “The Manifestation Wheel” cum este numită de către autorul american Alan Seale în cartea sa cu același nume, este un simbol care este folosit de către triburile amerindiene pentru armonizarea celor 4 componente umane: fizic, mental, emoțional și spiritual, proces esențial atât în vindecare, cât și în luarea deciziilor importante.

“The Transformational Project” îți va oferi instrumente puternice pentru a te sprijini in orice proiect important, de la schimbarea carierei, la atragerea relațiilor potrivite și la a trăi o viață echilibrată.

Pentru antreprenori și organizații oferă o structură dinamică pentru project management, team building, leadership development, campanii de marketing sau dezvoltare de brand.
Ai o idee, o dorință, un vis, ești implicat într-un proces de dezvoltare al unei afaceri din postura de fondator, project manager sau angajat și știi că există potențial de dezvoltare pentru proiectul tău?

Participând la acest workshop vei primi o mai mare claritate a direcțiilor și acțiunilor pe care trebuie să le urmezi astfel încât proiectul să se dezvolte cu o viteză mai mare și rezultate cu impact pozitiv asupra tuturor celor implicați.

Copyright ©2019 MAMPRENOARE.
Design & Webmaster: MartinusDesign.
facebook-squarelinkedin-squarechainenvelope-square